gdpr_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 
 

Personvernopplysninger.

I Sunnaasstiftelsen tar vi ditt personvern og din sikkerhet på alvor, samtidig ønsker vi å gi deg en best mulig brukeropplevelse når du besøker nettsiden vår.
 

Sunnaasstiftelsen personvernerklæring

Vi behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven. Vi lagrer informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre når det er nødvendig for at vi skal kunne gi deg best mulig betjening ved kontakt med deg. Vi bruker også disse opplysningene til å generere statistikk og forstå trender, i tillegg til å forbedre, tilby og videreutvikle våre produkter og tjenester. Som registrert i våre systemer har du krav til å få innsyn i dine personopplysninger og kreve, innenfor lovens rammer, at disse opplysningene blir rettet opp eller slettet dersom de er mangelfulle eller uriktige.
 

1. INNSAMLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Sunnaasstiftelsen er behandlingsansvarlig for innsamling og bruk av personopplysninger, og behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven. Med behandlingsansvar mener vi den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. Sunnaasstiftelsen er behandlingsansvarlig for personopplysningene.
 

2. HVA BRUKER SUNNAASSTIFTELSEN PERSONOPPLYSNINGENE TIL?

Sunnaasstiftelsen samler inn personopplysninger, etter ditt samtykke, når du gir oss pengestøtte, melder deg på nyhetsbrev, når vi følger opp og har dialog med brukerne og støttespillerne våre, samt annen informasjon om Sunnaasstiftelsen. E-postadressen din og/eller telefonnummeret ditt samles inn slik at vi kan sende deg en bekreftelse på at bidraget ditt er mottatt – og for å informere deg om arbeidet vi gjør for pengene vi samler inn.
 

3. BEHANDLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Du vil bli varslet før vi samler inn opplysninger om deg, og du kan selv velge hva slags informasjon vi kan beholde og til hvilke formål. Personlige opplysninger kan være navnet ditt, adresse, telefonnummer, e-postadresse, alder, giverinformasjon og betalingsdetaljer. Dersom du støtter oss med et beløp pålydende mellom 500 og 30.000 kroner, kan du ved å opplyse oss om personnummeret ditt få skattefradrag av giverbeløpet. Sunnaasstiftelsen er lovpålagt å innhente personnummer ved skattefradrag og benytter personnummer for å sikre at støttespillere og givere får skattefradrag for sine donasjoner. Vi registrerer eller lagrer ikke personnummer på nettsidene eller kommuniserer det videre til andre enn skattemyndighetene. Les mer om personnummer og skattefradrag her. Sunnaasstiftelsen er underlagt taushetsplikt og selger ikke personopplysninger til tredjepart.  Sunnaasstiftelsen tar imot gaver fra alle aldersgrupper. Sunnaasstiftelsen har en aldersgrense på 18 år for å bli Fast Støttespiller (AvtaleGiro). 
 

4. REGISTRERING, ENDRING AV INFORMASJON, AVREGISTRERING ETC.

Personopplysninger innhentes ved registrering som fast giver, ved donasjon av enkeltbeløp til Sunnaasstiftelsen eller ved påmelding til nyhetsbrev. Dette kan foregå via vårt nettsted, sms, Vipps, ved hjelp av vår kortdonasjons tilbyder eller via autogiro. Du har rett til å motta informasjon om innhentingen, bruken, behandlingen og beskyttelsen av dine personlige opplysninger. Dersom du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personlige opplysninger som vi har registrert om deg, eller hvis du ikke ønsker å motta flere meldinger fra oss, eller eventuelt har spørsmål angående de ovennevnte retningslinjer, kan du ta kontakt med oss på post@sunnaasstiftelsen.no eller ringe oss på 971 53 904 (08.00 - 15.00).
 

5. SIKKERHET

Sunnaasstiftelsen har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne rutiner samsvarer med sikkerhetsstandardene som kreves i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Sunnaasstiftelsen jobber alltid med å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.
Sunnaasstiftelsen anser informasjonen om vårt arbeid på egne nettsider som pålitelige, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Sunnaasstiftelsen fraskriver seg således et hvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene. Sunnaasstiftelsen påtar seg heller ikke noe ansvar for det materialet som er utarbeidet eller publiseres av tredjepart, selv om sidene våre inneholder lenker til andre nettsteder.
 

6. DINE RETTIGHETER

Du har rett til tilgang til data om deg som er behandlet av Sunnaasstiftelsen, med visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personlige opplysninger. I tillegg har du alltid rett til å få potensielt uriktige personopplysninger korrigert eller slettet.
 

7. PERSONOPPLYSNINGER OG TREDJEPART

Sunnaasstiftelsen benytter digitale tredjepartsløsninger. Noen av disse aktørene er databehandlere og er underlagt personvernlovgivningen. De har en egen avtale med Sunnaasstiftelsen når det kommer til behandling av data og sikkerhetstiltak rundt dette. Sunnaasstiftelsen er underlagt taushetsplikt og selger ikke personopplysninger til tredjepart.

Sunnaasstiftelsen benytter tredjeparter som:

  •     Vipps (innsamling av midler)
  •     Solidus (innsamling av midler via avtalegiro)
  •     XXX – hva heter tilbyderen? (innsamling via SMS)
  •     Stripe (innsamling av midler via VISA og Mastercard)
  •     Google Analytics (statistikk)
  •     Google Search Console (få innsikt i hvordan brukere finner nettstedet via Google Søk )
  •     Facebook innsikt (annonser)
  •     Mail Chimp (nyhetsbrev)
  •     Spreadshirt (webshop)

Her finner du mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler (cookies) 
 

8. SLETTING

Sunnaasstiftelsen vil behandle og lagre dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig og tillatt under gjeldende personvernlovgivning. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med oss på post@sunnaasstiftelsen.no
 

9. TVISTER

Norsk lovgivning regulerer eventuelle omstendigheter eller tvister som kan oppstå i forbindelse med bruk av nettstedet.
 

10. PERSONVERNKONTAKT OG KONTAKTINFORMASJON

Personvernkontakt for administrativ behandling av personopplysninger i Sunnaasstiftelsen er Anne Lill Pettersson. Kontaktpersonen kan nås på: anne.pettersson@sunnaasstiftelsen.no
Personvernkontakten skal bistå den ansvarlige for stiftelsens behandling av personopplysninger (behandlingsansvarlig) i arbeidet med å ivareta personvernet til alle våre supportere (giverne).

Kontakt Sunnaasstiftelsen | Telefon: 971 53 904  (08.00 - 15.00) | Epost: post@sunnaasstiftelsen.no

 

Lenke til støttespiller siden.