Vår visjon

Med hjerte for rehabilitering.

 
 
Sunnaasstiftelsen hjelper mennesker som har vært utsatt for alvorlig sykdom eller skade med å mestre sin nye livssituasjon. Vi finansierer innovasjon, forskning, pasientvelferd og aktivitet som ikke dekkes av offentlige bevilgninger for mennesker med rehabiliterings-behov fra hele landet.
— Marianne holth dybwad | daglig leder
 
 
02 Bannerbilde_hjerte-i-sand_www.sunnaasstiftelsen.no_non-profit_støtt-oss.jpg
 
 Feedback ikon
 

Feedback

Har du feedback på eksisterende innhold eller forslag til forbedringer på Sunnaasstiftelsen.no så send oss noen ord ved å klikke knappen under.

 
 

Ta kontakt.

Vi hører gjerne fra deg om hva enn det skulle være.

 
 
 
 

her holder vi til

Bjørnemyrveien 11 - 1453 Bjørnemyr

 
 
light-blue_sunnaasstiftelsen.no_non-profitt-stiftelse.png
 

Team Sunnaasstiftelsen.

Vi har et lite dedikert team med stort hjerte for rehabilitering.

 
 
 
daglig-leder_marianne-holth-dybwad-nytt_www.sunnaasstiftelsen.no.jpg
 

Marianne holth dybwad

Daglig leder

 

Hvem er du?
Marianne Holth Dybwad. Jeg er utdannet fysioterapeut i Skottland og har jobbet som fysioterapeut på Sunnaas sykehus før jeg ble leder av internasjonal avdeling på Sunnaas sykehus med hovedansvar for prosjekter i Midøsten og Asia. I 2005/2006 var jeg assisterende forskningsleder på Sunnaas sykehus og var en av de første som gjennomførte topplederutdanning for helseledere i Norge. Jeg har en mastergrad i helsevitenskap og er etterutdannet coach. Jeg har arbeidet i mange ulike prosjekter innen helseledelse i både inn og utland. Jeg har mye erfaring som foredragsholder og jeg brenner for endringsledelse, innovasjon og motivasjon. 

Hva kan du bidra med i Stiftelsen?
I 2008 ble jeg daglig leder for Sunnaasstiftelsen, som stiftelsens team sammen har løftet fra å være en liten allmennyttig stiftelse til å bli en premissgiver innenfor rehabilitering i Norge. Sunnaasstiftelsen samarbeider med idretten, rehabiliteringsfeltet, politisk sektor, det offentlige og næringslivet, for å bland annet konseptuere Camp Spinal-modellen og tilpasse den til andre rehabiliteringsprogram, samt arbeider for at det offentlige og det private skal knyttes tettere sammen for å løse samfunnets store utfordringer.  Jeg har et bankende frivillighetshjerte og engasjerer meg i bistandsarbeid i Afrika, Midtøsten, Asia og Øst-Europa, så vel som i barneidrett og lokale idrettsforeninger.

 
 
 
administrasjonskoordinator_anne-lill-pettersson_www.sunnaasstiftelsen.no.jpg
 
 

Anne Lill Pettersson

Adminstrasjonskoordinator

Hvem er du?
Jeg, er Anne Lill Pettersson - og har jobbet som administrasjonskoordinator for Sunnaasstiftelsen siden 2016, samme år som jeg fullførte master i økonomi og ledelse. Jeg stortrives som back-office person og har etter hvert samlet meg masse erfaring innen prosjektadministrasjon, regnskap/økonomi, personal- og administrasjonsarbeid. Er allerede inne i mitt tiende år!

Hva brenner du for?
Helt siden 2008, da jeg begynte i min første «ordentlige» jobb ved Sophies Minde Ortopedi AS, har engasjementet for rehabilitering vokst seg større og sterkere. Ett år i utlandet i 2014/2015 som frivillig ved en organisasjon som jobber for å bedre livskvaliteten for mennesker med nedsatt funksjonsevne bidro til ytterligere «bensin på bålet». Jeg finner det derfor svært motiverende og meningsfylt å få lov til å jobbe i kulissene i Sunnaasstiftelsen og indirekte bidra til at dyktige fagfolk kan hjelpe mennesker til mestring og livskvalitet.

Hva kan du bidra med i Stiftelsen?
I Sunnaasstiftelsen bidrar jeg først og fremst ved å sørge for at vi alltid har full kontroll på økonomi og regnskap. Videre er jeg veldig opptatt av at vi skal jobbe så effektivt som mulig i administrasjonen slik at mest mulig av både tid og penger går til formålet. Jeg ønsker generelt å være en støttespiller for Sunnaasstiftelsen - og er glad for å kunne bidra med «smått og stort» av administrative og prosjektrelaterte oppgaver etter behov.

Hva gjør du på fritiden?
Jeg elsker å være ute, enten det er i hagen, i skogen eller på fjellet, med eller uten tursko på beina – alene eller sammen med familie og gode venner. Engasjementet for rehabilitering og livskvalitet er også med meg på fritiden og jeg bidrar gjerne der jeg kan.

 
 
 
med hjerte for rehabilitering-logo_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 

Styret

Styret for Sunnaasstiftelsen har 8 medlemmer som har en bred og kompetent sammensetning for å ta gode verdi- og veivalg for de innsamlede midler som stiftelsen årlig får inn fra private og offentlige støttespillere.

 

Hvis du har lyst til å få vite litt mer om hver av våre styremedlemmer, klikk på bildet av personen.

 
 
 
 

jan erik næss

Styreleder
Eiendomsutvikling og styreverv.
 

 

cecilie staude

Styremedlem
Høyskolelektor i kommunikasjon og markedsføring på Handelshøyskolen BI.

 

knut thomas traaseth

Styremedlem
Direktør for kommunikasjon og samfunns-kontakt hos Advokatfirmaet BA-HR.

 
 
 

kathi sørvig

Nestleder
Klinikksjef på Sunnaas sykehus.

 

birgit skarstein

Styremedlem
Toppidrettsutøver + mye annet.

 

Thomas glott

Varamedlem
Overlege på Sunnaas sykehus.

 
 
 

Fredrik Wang Gierløff

Styremedlem
Jobber i Telenor,
tidl. politiker og statssekretær.

 

trond hammer

Varamedlem
Politimann i Beredskapstroppen.

 

 
 
 
 
 

Siste nytt fra stiftelsen.

 
dark-blue_sunnaasstiftelsen.no_non-profitt-stiftelse.png
 
 

Våre partnerbedrifter.

Uten våre partnerbedrifter ville jobben vi gjør nesten vært helt umulig. Våre partnere er av stor betydning for vår kapasitet til å støtte prosjekter og aktiviteter i vårt langstrakte land. Vi har stor og god plass til flere partnere - så ser du, eller selskapet du arbeider for, etter gode formål å støtte vil Sunnaasstiftelsen kunne være hva du/dere ser etter. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi sammen kan få til.

 
 
 
danske-bank_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

danske bank

Kort om Danske Bank: 
Danske Bank har 26 kontorer spredt i Norge. Danske Bank A/S er et av Nordens ledende finanskonsern. Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov. Våre kunder skal selv velge hvordan de ønsker å bruke oss, via nett, over telefon eller i personlige møter med rådgiver. Tilfredse kunder er et av våre hovedmål. Vi er i dag blant landets ledende banker.

danskebank.no

 
shapemaster_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

shapemaster

Kort om Shapemaster:
Shapemaster produserer treningsmaskiner som beveger seg selv med hjelp av en motor og en girkasse. Med over 30 år i bransjen, og med hjelp av leger og fysioterapeuter, har Shapemaster vert pioner innen utviklingen av motorstyrte treningsmaskiner. Treningsmaskinene retter seg mot en enorm kundegruppe og fyller et hull i markedet for mennesker som trenger en lavterskel form for trening.

www.shapemaster.no

 
coloplast_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Coloplast

Kort om Coloplast:
Coloplast Norge AS er et heleid datterselskap av det danskeide Coloplast konsernet. Coloplast Norge AS markedsfører og selger sykepleieartikler i hele Norge innen områdene stomi, kontinens, hud og sårpleie. Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for mennesker med personlige medisinske behov. Tett samarbeid med brukere av våre produkter hjelper oss å lage løsninger tilpasset deres behov. Vi kaller dette intimsykepleie. Vår virksomhet inkludere produkter innen stomi, urologi og kontinens, samt sår og hudpleie. Vi er et internasjonalt selskap med mer enn 8000 ansatte på verdensbasis.

Coloplast har også valgt å samarbeide med Sunnaasstiftelsen - grunnen  kan du lese her.

coloplast.no

 
 
 
carglass_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

hurtigruta carglass

Kort om Hurtigruta Carglass:
Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – verdens største selskap innen bilglass. Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din. Belron® har virksomhet i 32 land, og har ca. 26 000 ansatte, av disse er over 12 500 høyt kvalifiserte teknikere som betjener mer enn 10 millioner kunder hvert år. I mange land har vi mulighet til å reparere og skifte frontruter 24/7. I gjennomsnitt reparerer vi 7.800 frontruter hver dag og utfører et arbeid hvert 3. sekund.

Grunnen til hvorfor Hurtigruta Carglass velger å samarbeide med Sunnaasstiftelsen kan du lese her.

carglass.no

 
invacare_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Invacare

Kort om Invacare:
Invacare AS har sitt virke innenfor helsesektoren og tilbyr bevegelseshjelpemidler til hjemmepleie, institusjoner og sykehus. Vi er en egen resultatenhet i et amerikansk konsern med datterselskaper over hele verden. Her i Norge er vi ca. 40 ansatte fordelt over hele landet. Flertallet sitter på hovedkontoret i Oslo, men vi er godt representert i resten av Norge, med kontorer også i Bergen og Trondheim, og et landsdekkende nett av lokale konsulenter.
 
www.invacare.no/nb

 

 
viking-redningstjeneste_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Viking redningstjeneste

Kort om Viking Redningstjeneste:
Viking Assistance Group er Norges største veihjelpsaktør, og et ledende assistanseselskap i Norden med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon igjennom 60 år. Vår oppgave er å sørge for at du har et så enkelt og trygt liv som mulig på veien. Viking har kontorer i Oslo, Stockholm, København, Helsinki og Alicante.
 
Vi tilbyr et bredt spekter av kundeservicetjenester, samt assistanse for alle typer
kjøretøy, fra motorsykler til tunge lastebiler. Vi har internasjonale samarbeidspartnere som
gjør det mulig å hjelpe våre kunder utenfor Skandinavia.

vikingassistance.com

 
 
 
 Bli samarbeidspartner?
 
var-neste-bedriftspartner_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 
var-neste-bedriftspartner_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 
 
 
 
Logo Sunnaasstiftelsen_hvit-liggende_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 
 
 
 
 

It all started when...

1. februar 2006 ble Sunnaasstiftelsen stiftet av privatpersoner som ønsket å gjøre mer for pasientene ved Sunnaas sykehus enn det offentlige kunne tilby. Sunnaasstiftelsen har sitt utspring fra grunntanken til Rolf og Birgit Sunnaas, grunnleggerne av Norges største rehabiliteringssykehus Sunnaas sykehus HF...

Les mer om stiftelsens historie her.

 
 
light-blue_sunnaasstiftelsen.no_non-profitt-stiftelse.png