innsamlede-midler-blaa_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 

Vårt avtrykk | 2006-2018

 
 

Over 40 millioner norske kroner
- er summen Sunnaasstiftelsen har klart å samle inn og bevilget ut til framtidsrettede og viktige rehabiliteringstiltak siden 2006!

 

Sjekk ut

...og følg oss i de kanaler du er engasjert.

 
 

vårt avtrykk | mennesker

Fire mennesker - fire avtrykk.

Historiene er mange og sterke fra Camp Spinal leirene. 
Vi har valgt ut 4 menneskers opplevelse av det å være deltaker på Camp Spinal og hvilke avtrykk som sitter igjen hos dem.

 
 
 

Sigurd.

Bilde av Sigurd

Camp Spinal er knallhardt og utfordrende, men dette prosjektet endrer liv! Jeg har truffet så mange sterke, flotte og unike mennesker som har gitt meg glede, håp, inspirasjon og vist meg at det umulige er mulig og at livet er flott og fantastisk selv om forutsetningene kan være krevende og utfordringene mange. Det jeg sitter igjen med er fornyet tillit til egen kapasitet og egne evner! Det å få pushet grenser sammen med andre i samme situasjon er uvurderlig.

 

Linn Therese.

Bilde av Linn Therese

Camp Spinal er hardt arbeid, men man sitter igjen med ny kunnskap og ny motivasjon. Jeg tror ikke det finnes én med ryggmargsskade som ikke har kjent på følelsen av å ikke strekke til. Den angsten for alt som kan gå galt blir borte når man lærer teknikker, øver og mestrer hindringene. Jeg kan med hånda på hjertet si at Camp Spinal er livsendrende. Det er en uke med fysisk og psykisk mestring, menneskelige relasjoner, sterke bånd og uforglemmelige øyeblikk.

 

Anna.

Bilde av Anna

Camp Spinal har givet mig mod at blive udfordret, jeg kan nu se muligheder. Det har opløftet mig. Jeg skal ud og ha’ det godt.

Mor til Anna: Anna deltog på Camp Spinal og hvad syvmåneder på rehabiliteringssykehus gjorde i Viborg, gjorde blot en uge i Norge. Anna kom hjem med større selvtillid og mod på livet. Hun har fået råd og gode tips og set, hvad der er muligt. Anna har erfaret, at man kan overstråle kørestolen, og at der er færre hjælpemidler, som hun har brug for.
Hun kom hjem 100 % selvhjulpen.

 

Siri.

Bilde av Siri

Slike turer som Camp Spinal H2O løfter humør, selvsikkerhet og mestringsfølelse til nye høyder! Og det viktigste av alt: de utrolig flotte deltakere og ledere som var med på denne turen. De er så flinke til å motivere når man tviler litt på seg selv, kommer med tips og triks og holder humøret oppe.

 
 
 

Flere Camp Spinal attester.

 
 
Camp Spinal is where people learn to live again!
— Deltaker på Camp Spinal
Leiren har betydd utrolig mye for min motivasjon, og den har fått meg til å like trening enda mer!
— Deltaker på Camp Spinal
Jeg har blitt mer selvstendig og ser lysere på framtiden!
— Deltaker på Camp Spinal
Dette har vært en aktiv og gøy uke der jeg har utforsket og sprengt nye grenser!
— Deltaker på Camp Spinal
 
 

Videoer fra Camp Spinal H2O - 2017 i Barcelona.

 

Les mer om Camp Spinal-konseptet.

 
 
 

9 av 10 kroner går til formålet!

Basert på 2016-tall.
For å se bakgrunnstall - klikk her.

 
 
11 Bannerbilde_s-filter_www.sunnaasstiftelsen.no_non-profit_støtt-oss.jpg
 
 

vårt avtrykk | mottakere av midler

Sunnaasstiftelsens avtrykk finnes over hele Norge.

 

Flere av dem finner man på Bevegelseslaboratoriet - Sunnaas sykehus.

Hurra!!! Dette er helt FANTASTISKE nyheter, tusen takk til Sunnaasstiftelsen og Bergersen.  
 
Muligheten til å investere i «top of the line» utstyr vil gi oss fantastiske muligheter til å være dynamiske, fremtidsrettede og innovative i samråd med den teknologiske utviklingen som skjer i sykehuset på mange fronter.
 
Jeg ønsker å rette en spesiell takk til daglig leder av Sunnaasstiftelsen for hennes engasjement og profesjonalitet i denne søknadsprosessen, uten henne hadde vi ikke fått dette til!
— Linda Rennie | Daglig leder av Bevegelseslaboratoriet på Sunnaas sykehus HF
 

På Haukeland universitetssykehus finner man også spor etter Sunnaasstiftelsen.

Hjertelig takk for støtten til innkjøp av utstyr for høyintensiv opptrening av gangfunksjon! Vi kunne ha omfavnet dere. Vi følger opp.
— Jan Sture Skouen | Seksjonsoverlege/professor på Haukeland universitetssjukehus
 

Sunnaasstiftelsens avtrykk på Sunnaas sykehus.

På vegne av Sunnaas sykehus HF vil jeg takke Sunnasstiftelsen for den fantastiske støtte de har bidratt med over mange år. 
Alt fra uteareal/lekeplass for barn – innovativt utstyr/ny teknologi – mange ulike forskningsprosjekter – miljøskapende tiltak for ansatte og pasienter.
 
Støtten fra Sunnaasstiftelsen har hatt stor betydning for den positive utviklingen sykehuset har hatt spesielt innenfor forskning- og innovasjonsfeltet.
 
Sunnaas sykehus HF ser frem til videre samarbeid med Sunnaasstiftelsen og ønsker stiftelsen lykke til med sitt imponerende og viktige samfunnsengasjement til beste for fremtidens pasienter.
— Einar Magnus Strand | Administrerende direktør ved Sunnaas sykehus HF