Tilbake til alle arrangementer

Brain Camp | Yng 2021


  • Vestre Kjærnes Gård (kart)

Når: 2.- 6. august 2021
Sted:
Vestre Kjærnes gård, Våler kommune i Viken
Aldersgrense:
6- 16 år
Målgruppe:
Barn og unge med ervervet hjerneskade
Kostnad:
Oppholdet er gratis og transport dekkes av Pasientreiser
Påmeldingsfrist:
12. februar 2021


Klart du kan sykle, svømme, skyte med pistol og padle etter hjerneskade! På Brain Camp Yng vil du få vennskap for livet og møte andre med lignende utfordringer som deg. Du og foreldrene dine vil få tips og råd fra våre mentorer som selv har en hjerneskade, om hvordan hverdagen kan mestres bedre.

Det er lagt opp til flere aktivitetsøkter per dag som gjennomføres i samarbeid med ledere, frivillige og idrettsforeninger. Etter dagens treningsøkter vil våre mentorer dele av sine erfaringer rundt tema som vennskap, skole og fritid, og motivasjon til å leve med «din nye normal».

Brain Camp Yng er også rettet mot foreldre for å støtte dem i foreldrerollen, øke deres kunnskap om ervervet hjerneskade, og legge til rette for å treffe mentorer og andre foreldre i lignende situasjon.

Du må være forberedt på å dele rom med en annen deltaker. Det tror vi er nyttig for å kunne lære av hverandre. På grunn av den usikre situasjonen knyttet til koronapandemien, planlegger vi bosituasjon i tråd med råd og veiledning fra helsemyndighetene.

Gled deg til en uke med nye vennskap, skrubbsår, myggstikk og økt tro på deg selv!

Kriterier for å kunne delta

  • Personer med en ervervet hjerneskade

  • Fra og med fylte 6 år til og med fylte 16 år

Deltakere som ikke har vært med på Brain Camp | Yng tidligere vil prioriteres. Deltakerne har gangfunksjon eller kan forflytte seg mer eller mindre selvstendig med manuell rullestol.

Hvordan søke
Oppfyller du kriteriene til deltakelse på Brain Camp | Yng kan du henvises fra din fastlege via Norsk Helsenett til Regional koordinerende enhet (RKE) ved Sunnaas sykehus. Merk søknaden med «Brain Camp». Deltakere fra hele landet kan søke.

Har du spørsmål knyttet til Brain Camp | Vinter, ta kontakt med prosjektleder Heidi Kjærnes, heidi@sunnaasstiftelsen.no eller til post@sunnaasstiftelsen.no

 

Invitasjonsposter

Klikk på knappen for å laste ned invitasjonsposter (PDF)

 
Tidligere arrangement: 12. juni
Camp Spinal | Sommer 2021
Senere arrangement: 26. august
Camp Spinal | Explore