Tilbake til alle arrangementer

Camp Spinal | Explore


  • 33 Kjerkveien Nordland, 8380 Norge (kart)

NÅR og Hvor

Sted: Flakstad kommune, Lofoten
Aldersgrense: 18 år eller eldre
Målgruppe: Personer med en ervervet ryggmargsskade
Kostnad: Oppholdet er gratis for deltakerne og transport dekkes fra Gardermoen tur-retur Flakstad.
Påmeldingsfrist: 15. mai 2021
Merk: I 2021 er tilbudet et pilotprosjekt med begrenset deltakelse


Kan du som har en ryggmargsskade surfe i iskaldt vann eller snorkle i Sundstraumen og bo i en rorbu som ikke er tilrettelagt for rullestol?

Klart du kan! Et aktivt liv etter skade er fullt mulig!

Fra 26. august til 1. september 2021 skal personer med ervervet ryggmargsskade få testet ut sine grenser på Camp Spinal Explore i Lofoten. For aller første gang arrangerer Sunnaasstiftelsen en camp i Nord-Norge. Dette er et pilotprosjekt hvor vi undersøker om tilbudet bør kunne etableres som et årlig tilbud. Vi legger opp til at aktivitet i hovedsak skjer utendørs og at deltagerne får den komplette opplevelsen av Lofoten: Luft, vann og land. Aktivitetene under campen omfatter bl.a: Surfing/adaptive surfing, kajakkpadling,“sea rafting”, snorkling gjennom Sundsstraumen, fiske, ørnesafari og strandaktiviteter. Videre skal vi få nyte virkelig kortreist mat og lokale mattradisjoner. I tillegg er campen et forum vi drar nytte av hverandres erfaringer og mestringsstrategier.

På Camp Spinal Explore bor vi i “rorbuer” som er delvis tilpasset rullestolbrukere. I hver rorbu bor flere deltagere sammen. Det tror vi er nyttig for å kunne lære av hverandre. På grunn av den usikre situasjonen knyttet til koronapandemien, planlegger vi innlosjering for deltagere i henhold til råd og veiledning fra helsemyndighetene.

Personer fra hele landet kan delta. Tilbudet arrangeres av Sunnaasstiftelsen.

Vi garanterer unike opplevelser i naturskjønne omgivelser, nye nettverk, ny kunnskap, masse aktivitet og ikke minst mye moro!

Har du spørsmål knyttet til Camp Spinal | Explore, ta kontakt med oss på post@sunnaasstiftelsen.no

Kriterier for å kunne delta
- personer med en ervervet ryggmargsskade
- som er 18 år eller eldre
- som har vært med på minst ett Camp Spinal arrangement (sommer, H2O eller vinter) tidligere, enten som deltaker eller mentor.

 

INVITASJONSPOSTER

Klikk på knappen for å laste ned invitasjonsposter (PDF)

 
Tidligere arrangement: 2. august
Brain Camp | Yng 2021
Senere arrangement: 19. november
Partner in Spine