Vi søker RMS ledere|rollemodeller til Camp Spinal Sommer & H2O

 
camp spinal ledere_www.sunnaasstiftelsen.no_non-profit_støtt-oss.jpg
 

Camp Spinal

Camp Spinal er et innovativt konsept med motivasjons- og treningsleire som arrangeres årlig for brukere med ryggmargsskade. 
Til Camp Spinal kommer brukere som har avsluttet sin primærrehabilitering. I løpet av en uke lærer deltakerne å leve igjen gjennom å ha rollemodeller som trenere og mentorer. Idrett og aktivitet blir brukt som middel til økt selvstendighet, integrering og et innholdsrikt liv.

Mange tenker at rehabilitering etter ryggmargsskade først og fremst handler om beinhard fysisk trening, men det er bare en del av sannheten. Rehabiliteringen handler vel så mye om mental trening, og den treningen fungerer best ute i den virkelige verden, sammen med andre i samme situasjon. Derfor er ansvaret til lederne og rollemodellene med RMS stort. 
Ønsker du å bidra med dine erfaringer med det å leve med en ryggmargskade til andre? 
Les mer her om Camp Spinal konseptet.

 
 
CS Sommer 2018_www.sunnaasstiftelsen.no_non-profit_støtt-oss.jpg
 

Camp Spinal | Sommer 2018. 

Sted: Olympiatoppen og NIH, Sognsvann Oslo
Tid: 21. juni – 28. juni


Å være leder og rollemodell betyr at du er et forbilde for våre deltakere under hele uken. Du behøver ikke være ekspert i en idrett, men du bør være god på din egen skade og kunne dele av dine erfaringer med andre. Den første dagen skal brukes på lederopplæring så da vil du bli bedre informert om din rolle og hva vi forventer av deg som rollemodell/forbilde. Vi trenger alle varianter av forbilder- både de aktive og de litt mer rolige slik at vi gjenspeiler deltakerne våre. Både tetraplegikere og paraplegikere samt inkomplette oppfordres til å søke seg som ledere.
Både deltakere og ledere bor på dobbeltrom (eller flere) på Olympiatoppen Sportshotell og vi spiser også alle måltidene der. De viktigste egenskapene vi ser etter er tilstedeværelse, godt humør, fleksibilitet, en god porsjon humor, og evne til å by på seg selv, både i idrettsaktiviteter men også i dagligdagse aktiviteter som påkledning og forflytting. 

Arbeidsdagen begynner ca. kl. 07.00 for alle og slutter en gang fram mot natten. Det blir lange dager så du må være forberedt på en slitsom, men meget inspirerende uke.
 
 
Ledere H2O 2018
 

Camp Spinal | H2O 2018

Sted: Barcelona, Spania
Tid: 29. august – 4. september

Er du glad i vann og har lyst til å være med som leder med ryggmargsskade til vår camp i Barcelona? H2O campen har fokus på vannaktiviteter og det er en forutsetning at du er trygg i vann og svømmedyktig, samt behersker engelsk muntlig. Dersom du søker deg som leder til denne campen er det en fordel at du har vært med på et av Camp Spinal konseptene tidligere, enten som leder eller deltaker. 


Vi søker primært etter ledere med RMS - men vi tar også imot søknader fra søkere med helse- eller idrettsfaglig bakgrunn til service gruppen eller en av idrettsaktivitetene.

Interessert?
Send en kortfattet søknad (merk søknaden med hvilken camp du søker deg til) til Marianne Dybwad på e-post post@sunnaasstiftelsen.no innen 11. april . Skriv litt om hvorfor du ønsker å delta, dine tidligere erfaringer. Vi vil etter søknadsfristen vurdere søknadene og du vil få tilbakemelding så raskt som mulig.