Da var det over for i år...

 
 

Grenser er pushet. Barrierer er brutt.

De siste dagene har vi mobilisert uante krefter fra de dypeste kjellere - og gjort ting vi aldri tidligere hadde drømt at vi skulle tørre. Milevis utenfor komfortsonen. Friidrett, fleskeballturnering, bordtennis, skateramp, selvforsvar, kollektivreiser, rugby, trappeforsering. Camp Spinal er intenst og fult av adrenalin! 

For en uke og alt vi har lært, kastet oss ut i og mestret! Campen ble avrundet med en fantastisk god grillet laks og jordbær tilberedt av Gamle Raadhus Restaurant og Norsk Smaksskule - og vi har sjekket ut fra Olympiatoppen Sportshotell.

 
Nå setter vi vår lit til at Bård Hogsrud får med seg helsekomitén og sikrer varig finansiering slik Camp Spinal kan fortsette bidra til økt samfunnsdeltakelse og livskvalitet for våre deltakere.

Nå setter vi vår lit til at Bård Hogsrud får med seg helsekomitén og sikrer varig finansiering slik Camp Spinal kan fortsette bidra til økt samfunnsdeltakelse og livskvalitet for våre deltakere.

 

Tusen takk til alle som har deltatt, og ikke minst tusen takk til de engasjerte og gode partnerne våre: Hurtigruta Carglass, Danske Bank Norge, Viking Redningstjeneste AS, Coloplast, Shapemaster Norge As, Invacare Norge og OptimalAssistanse AS for at dere er med og tror på oss. Takk også til alle som har vært innom som ressurser i løpet av uken og til alle dere som har lest og delt debattinnlegget i Dagsavisen. En stor takk til deg Bård Hoksrud, fra Helse- og omsorgskomiteen, for besøket. Nå drar vi hjem for å omsette det vi har lært om til praksis i hverdagen. La oss lage Camp Spinal i fremtiden også dere!!! 

Våre samarbeidspartnere: Hurtigruta Carglass - Danske Bank Norge - Viking Redningstjeneste AS Coloplast Invacare Norge - OptimalAssistanse AS - Feelgood Norge

Andre bidragsytere: Alpinlandslaget - Aksel Lund Svindal - Kjetil Jansrud - Olaf Tufte - Odd-Bjørn Hjelmeset - Skur 13 - Helse- og omsorgsdepartementet (Norge) - Oslo Rullestolrugbyklubb - Norsk Friidrett - Norges Bordtennisforbund - Norges Kampsportforbund - Sunnaas sykehus HF - Haukeland universitetssjukehusInstitut Guttmann - Página Oficial - Gamle Raadhus Restaurant - Norsk Smaksskule - Olympiatoppen Sportshotell, Part of Scandic -.Dagsavisen.