En ny kaptein mønstrer på...

Vår nye styreleder, Trond og stiftelsens daglige leder, Marianne.

Vår nye styreleder, Trond og stiftelsens daglige leder, Marianne.

En ny kaptein mønstrer på i styret til Sunnaasstiftelsen.

Hei - jeg er Trond Hammer (45), og den nye og veldig stolte styrelederen i Sunnaasstiftelsen! Med meg har jeg et styre av ypperste kaliber. Og en daglig leder i fantastiske Marianne Holth Dybwad.

Felles for oss alle er at vi ønsker det beste for mennesker som er rammet av sykdom eller skade som snur opp ned på livene våre, og de som står oss nær. Jeg vet hva jeg snakker om. Har en egenopplevd hendelse som setter meg i stand til å forstå den som trenger hjelp. Etter en sykkelulykke i 2015 fikk jeg en ryggmargskade. Ble komplett lam fra livet og ned. Det endret hverdagen for meg, kona og barna. Og jobben min i Beredskapstoppen, politiets eliteavdeling opp mot terror og andre alvorlige hendelser, hvor jeg fortsatt er ansatt.

Jeg har siden ulykken jobbet mye med å holde kropp og hode i sjakk. Og jeg har tatt et viktig standpunkt: jeg prøver ikke å få til det jeg drev med før, men skaper meg den nye normalen!

Jeg er stolt av å kunne få lov til å styre skuta til Sunnaasstiftelsen gjennom farvannet som møter oss fremover. Gleder meg til å kaste loss, sammen blir det resultater