Personvernopplysninger

Sikker betaling

Sunnaasstiftelsen bruker Stripe, slik at du trygt og bekymringsfritt kan gi ditt bidrag via vår betalingsløsning på nett. Stripe er en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det enkelt for deg å betale direkte med Visa eller MasterCard. 
 

Personvern

Sunnaasstiftelsen tar ansvar for alle personopplysninger du gir oss eller som vi får del i når du gir en gave. All lagring og behandling av informasjon følger Personopplysningsloven. 

Sunnaasstiftelsen oppbevarer ingen sensitive opplysninger, og behandler kun personopplysninger som er nødvendige for oppfølging av givere. Personopplysninger behandles med konfidensialitet, og etter givers eget ønske. 

Sunnaasstiftelsen gir ingen opplysninger til tredje part. 

En viktig målsetting for oss er at alle personopplysninger skal være relevante for formålet, og samtidig utfyllende nok til å kunne yte god service og oppfølging av givere. Sunnaasstiftelsen jobber hardt for at personopplysningene skal være oppdaterte og korrekte til enhver tid. 
 

Aldersgrense

 Sunnaasstiftelsen tar imot gaver fra alle aldersgrupper. 
Sunnaasstiftelsen har en aldersgrense på 18 år for å bli Fast Støttespiller (AvtaleGiro). 

Ved spørsmål om behandling av personopplysninger, ta kontakt med oss på tlf: 66 96 93 78 eller e-post: skattefragdrag@sunnaasstiftelsen.no.

 

Lenke til støttespiller siden.