våre partnere | bedriftspresentasjon

Kort om våre partnere.

Uten våre samarbeidspartnere ville jobben vi gjør nesten vært helt umulig. Våre partnere er av stor betydning for vår kapasitet til å støtte prosjekter og aktiviteter i vårt langstrakte land. Vi har stor og god plass til flere partnere - så ser du, eller selskapet du arbeider for, etter gode formål å støtte vil Sunnaasstiftelsen kunne være hva du/dere ser etter. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi sammen kan få til.

 
 
 
danske-bank_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

danske bank

Kort om Danske Bank: 
Danske Bank har 26 kontorer spredt i Norge. Danske Bank A/S er et av Nordens ledende finanskonsern. Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov. Våre kunder skal selv velge hvordan de ønsker å bruke oss, via nett, over telefon eller i personlige møter med rådgiver. Tilfredse kunder er et av våre hovedmål. Vi er i dag blant landets ledende banker.

danskebank.no

 
shapemaster_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

shapemaster

Kort om Shapemaster:
Shapemaster produserer treningsmaskiner som beveger seg selv med hjelp av en motor og en girkasse. Med over 30 år i bransjen, og med hjelp av leger og fysioterapeuter, har Shapemaster vert pioner innen utviklingen av motorstyrte treningsmaskiner (Feelgood). Treningsmaskinene retter seg mot en enorm kundegruppe og fyller et hull i markedet for mennesker som trenger en lavterskel form for trening.

Les pressemeldingen fra Shapemaster fra kontraktinngåelsen med Sunnaasstiftelsen her.

www.shapemaster.no

 
coloplast_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Coloplast

Kort om Coloplast:
Coloplast Norge AS er et heleid datterselskap av det danskeide Coloplast konsernet. Coloplast Norge AS markedsfører og selger sykepleieartikler i hele Norge innen områdene stomi, kontinens, hud og sårpleie. Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for mennesker med personlige medisinske behov. Tett samarbeid med brukere av våre produkter hjelper oss å lage løsninger tilpasset deres behov. Vi kaller dette intimsykepleie. Vår virksomhet inkludere produkter innen stomi, urologi og kontinens, samt sår og hudpleie. Vi er et internasjonalt selskap med mer enn 8000 ansatte på verdensbasis.

coloplast.no

 
 
 
carglass_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

hurtigruta carglass

Kort om Hurtigruta Carglass:
Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – verdens største selskap innen bilglass. Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din. Belron® har virksomhet i 32 land, og har ca. 26 000 ansatte, av disse er over 12 500 høyt kvalifiserte teknikere som betjener mer enn 10 millioner kunder hvert år. I mange land har vi mulighet til å reparere og skifte frontruter 24/7. I gjennomsnitt reparerer vi 7.800 frontruter hver dag og utfører et arbeid hvert 3. sekund.

carglass.no

 
invacare_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Invacare

Kort om Invacare:
Invacare AS har sitt virke innenfor helsesektoren og tilbyr bevegelseshjelpemidler til hjemmepleie, institusjoner og sykehus. Vi er en egen resultatenhet i et amerikansk konsern med datterselskaper over hele verden. Her i Norge er vi ca. 40 ansatte fordelt over hele landet. Flertallet sitter på hovedkontoret i Oslo, men vi er godt representert i resten av Norge, med kontorer også i Bergen og Trondheim, og et landsdekkende nett av lokale konsulenter.
 
www.invacare.no/nb

 

 
viking-redningstjeneste_blue_www.sunnaasstiftelsen.no.png

Viking redningstjeneste

Kort om Viking Redningstjeneste:
Viking Assistance Group er Norges største veihjelpsaktør, og et ledende assistanseselskap i Norden med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon igjennom 60 år. Vår oppgave er å sørge for at du har et så enkelt og trygt liv som mulig på veien. Viking har kontorer i Oslo, Stockholm, København, Helsinki og Alicante.
 
Vi tilbyr et bredt spekter av kundeservicetjenester, samt assistanse for alle typer
kjøretøy, fra motorsykler til tunge lastebiler. Vi har internasjonale samarbeidspartnere som
gjør det mulig å hjelpe våre kunder utenfor Skandinavia.

vikingassistance.com

 
 
 
Bli samarbeidspartner?

OptimalAssistanse

Kort om OptimalAssistanse:

OptimalAssistanse ble etablert i 2009 og har i dag konsesjon og leverer BPA-tjenester i kommuner over hele landet. BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse) er rettighets-festet ved lov, og alle kommuner plikter å tilby BPA til personer med sammensatte og varige behov for assistanse. Tjenesten fungerer som et alternativ eller tillegg til det offentlige omsorgstilbudet og de tradisjonelle hjemmetjenestene. 

OptimalAssistanse ble i 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS, et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse), hjemme-basert omsorg, privat-finansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte/ adferdsmessige utfordringer. 

I tillegg tilbyr Ecura vikar- og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag. 

De som har behov for assistanse vet hvor viktig det er å kunne være sjef i eget liv. De kjenner viktigheten av å ha frihet, selvstendighet og mulighet til å leve livet på egne premisser. OptimalAssistanses gründer Kirsti Cath Dahle hadde selv ordning med personlig assistanse. Vi bygger videre på de erfaringer hun gjorde og de verdier og den filosofi hun stod for. Vi «skreddersyr» løsninger tilpasset den enkelte tjeneste-mottaker. I det daglige har vi sterkt fokus på møtet med kunden - den enkelte person – og våre medarbeidere.

optimalassistanse.no

 
var-neste-bedriftspartner_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 
var-neste-bedriftspartner_www.sunnaasstiftelsen.no.png