Camp-Spinal_vinter_www.sunnaasstiftelsen.no.png

17. – 22. mars 2019

 
 
 
Camp-Spinal_sommer_16-9_www.sunnaasstiftelsen.no.png

14.-21. juni 2019

 
 
Camp-Spinal_H2O_16-9_www.sunnaasstiftelsen.no.png

31. aug – 6. sept 2019.

 
 

Camp Spinal | Ledere 

Her finner du informasjon om Camp Spinal-lederrollen og hvordan melde deg på for å delta som leder på Camp Spinal.

 
 

Camp Spinal Vinter på Hafjell i Lillehammer.

Fokus for uken er skiglede og mestring av sit-ski. Deltakerne er primært personer med ryggmargsskade, men også personer med multitraume og/eller amputasjon kan delta.

Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell for andre, og du som er helsepersonell eller skiinstruktør. Du må ha gode alpinferdigheter, men trenger ikke å ha erfaring som ledsager fra tidligere, selv om dette er en fordel. Ledsageropplæring vil bli gitt den første dagen. Bortsett fra skiferdigheter, er det viktigste at du er positiv og arbeider godt i et team.

Vi bor på dobbelt-, trippelt- eller firemannsrom på Pellestova hotell. Du må ha med eget skiutstyr.

Vi trenger også personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleier og hjelpepleier. Du må også gjerne bidra i bakken, men din hovedoppgave under uken vil være som en del av denne servicegruppen.

Dette er en fantastisk uke i skibakken, med mye aktivitet, latter og mestring
 

 

Camp Spinal Sommer på Olympiatoppen i Oslo.

Camp Spinal sommer er en motivasjons- og aktivitetsleir for personer med ryggmargsskade, og uken er fullpakket med idrett og aktiviteter fra morgen til kveld. Vi bor på Olympiatoppen sportshotell ved Sognsvann. Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell for andre og du som er helsefaglig bakgrunn eller liknende. Det viktigste er at du er positiv, jobber godt i team og er villige til å bidra på alle områder i løpet av uken.

Vi trenger også her personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleiere og hjelpepleiere.

Vi kan love mye jobbing, lite søvn, masse læring og utrolig mye latter og moro
 

 

Camp Spinal | H2O i Barcelona.

Camp Spinal H2O er en aktivitetsleir for personer med ryggmargsskade med fokus på ulike aktiviteter på og i vann, samt reising. Dette er et samarbeid mellom Sunnaasstiftelsen og Institut Guttmann i Barcelona. Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell og du som har en helsefaglig bakgrunn e.l. Det viktigste er at du er positiv, jobber godt i team og er villige til å bidra på alle områder i løpet av uken.

Vi trenger også her personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleiere og hjelpepleiere.

Det er anbefalt at du har deltatt som leder/servicepersonell på en av de andre leirene.

Dette er en morsom uke for deg som liker vann og tar utfordringer på strak arm