Back to All Events

Leder- og rollemodeller til Camp Spinal 2019


Vi søker ledere- og rollemodeller til Camp Spinal Vinter, Sommer og H2O 2019.

web-banner - CS_paamelding-ledere_2019.png
 
Camp-Spinal_vinter_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 

Camp Spinal Vinter foregår på Hafjell 17.-22. mars 2019.

Fokus for uken er skiglede og mestring av sit-ski. Deltakerne er primært personer med ryggmargsskade, men også personer med multitraume og/eller amputasjon kan delta.

Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell for andre, og du som er helsepersonell eller skiinstruktør. Du må ha gode alpinferdigheter, men trenger ikke å ha erfaring som ledsager fra tidligere, selv om dette er en fordel. Ledsageropplæring vil bli gitt den første dagen. Bortsett fra skiferdigheter, er det viktigste at du er positiv og arbeider godt i et team.

Vi bor på dobbelt-, trippelt- eller firemannsrom på Pellestova hotell. Du må ha med eget skiutstyr.

Vi trenger også personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleier og hjelpepleier. Du må også gjerne bidra i bakken, men din hovedoppgave under uken vil være som en del av denne servicegruppen.

Dette er en fantastisk uke i skibakken, med mye aktivitet, latter og mestring
 
 
Camp-Spinal_sommer_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 

Camp Spinal Sommer foregår i Oslo 14.-21. juni 2019.

Camp Spinal sommer er en motivasjons- og aktivitetsleir for personer med ryggmargsskade, og uken er fullpakket med idrett og aktiviteter fra morgen til kveld. Vi bor på Olympiatoppen sportshotell ved Sognsvann. Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell for andre og du som er helsefaglig bakgrunn eller liknende. Det viktigste er at du er positiv, jobber godt i team og er villige til å bidra på alle områder i løpet av uken.

Vi trenger også her personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleiere og hjelpepleiere.

Vi kan love mye jobbing, lite søvn, masse læring og utrolig mye latter og moro
 
 
Camp-Spinal_H2O_www.sunnaasstiftelsen.no.png
 

Camp Spinal | H2O foregår i Barcelona 31. august til 6. september.

Camp Spinal H2O er en aktivitetsleir for personer med ryggmargsskade med fokus på ulike aktiviteter på og i vann, samt reising. Dette er et samarbeid mellom Sunnaasstiftelsen og Institut Guttmann i Barcelona. Vi søker alle slags ledere, både du som selv har en ryggmargsskade og ønsker å være en rollemodell og du som har en helsefaglig bakgrunn e.l. Det viktigste er at du er positiv, jobber godt i team og er villige til å bidra på alle områder i løpet av uken.

Vi trenger også her personale til vår servicegruppe, som har ansvaret for å hjelpe de deltakerne som trenger assistanse med personlig hygiene. Til denne gruppen trenger vi lege, sykepleiere og hjelpepleiere.

Det er anbefalt at du har deltatt som leder/servicepersonell på en av de andre leirene.

Dette er en morsom uke for deg som liker vann og tar utfordringer på strak arm

Interessert?

Du kan søke deg til en, to eller alle tre campene. Skriv litt om hvorfor du ønsker å delta, dine tidligere erfaringer, samt huk av for hvilke camp du helst ønsker å delta på. Hvis du primært ønsker å være en del av Servicegruppen er det viktig at du huker av for det i søknaden. Alle ansatte som deltar må være tilstede under hele oppholdet.

Send din søknad innen 15. desember 2018.
Vi vil etter søknadsfristen vurdere søknadene samlet og du vil få tilbakemelding så raskt som mulig.


mer informasjon om camp spinal konseptet finner du her

 
Earlier Event: August 29
Camp Spinal | H2O 2018
Later Event: March 18
Camp Spinal | Vinter 2019