Back to All Events

Camp Spinal | H2O 2018


 
FB_Wallphoto_Camp Spinal H2O 2018

Sunnaasstiftelsen arrangerer, i samarbeid med Institut Guttmann Neurorehabilitation Hospital i Barcelona, en aktivitetsleir i Barcelona med hovedfokus på vannsportsaktiviteter for mennesker med ervervet ryggmargsskade. Målet med uken er å gi deg inspirasjon og veiledning til å leve et aktivt liv til tross for din funksjonsnedsettelse.

Det å skulle ut og reise for første gang etter en skade kan både være spennende, men også veldig skummelt for mange. Det er mange spørsmål som kan overskygge den gleden det jo er å reise. På Camp Spinal | H2O får deltakerne svar på mange av disse spørsmålene, og de få prøvd ut å reise med fly, med alt det innebærer av logistikk, under trygge rammer. Våre ledere med ryggmargsskade har mye reiseerfaring og vil således kunne gi mange svar, råd og tips til «førstegangsreisende».

Filosofien til Camp Spinal bygger på bruker idrett og aktivitet som et middel til å oppnå bedre fysisk og psykisk helse, og man ønsker å gi deltakerne motivasjon til å starte opp med en aktivitet eller idrett etter deltakelse på campen.

På Camp Spinal | H2O vil du få anledning til å prøve en hel del heftige vannsportsaktiviteter, slik som:

SUP | Svømming | Basistrening | Seiling | Dykking | Kajakk | Wakeboard | Ballspill | andre «landaktiviteter»

Det vil også bli anledning til å nyte strandlivet, dra på sightseeing, få prøve seg på spansk matlaging, og tid til å få brukt ditt «svarte belte i shopping».

For å søke må du ha et sterkt ønske om å få prøve ut vannsportsaktiviteter og en god begrunnelse for hvorfor du ønsker delta, samt sette opp en målsetning for campen. Det er en stor fordel om du behersker engelsk språk – da dette er det offisielle «H2O-språket». I tillegg må du være over 18 år og ha egen gyldig reiseforsikring.

Det vil være en servicegruppe tilstede, som kan hjelpe til med personlig hygiene dersom det er nødvendig.

Søknad om deltakelse sendes:
Marianne Holth Dybwad | e-post: post@sunnaasstiftelsen.no
Egenandel: 3000,-
(Merk: Alle måltider og opphold er inkludert i prisen, samt alle aktiviteter i Barcelona.)
Søknad bør sendes snarest skal du være en av de heldige som får plass på Camp Spinal | H2O 2018!

 
Earlier Event: June 22
Camp Spinal | Sommer 2018
Later Event: May 6
Camp Spinal | Summer 2019