Ikon for støtt vårt avtrykk - ønsk deg en gave med mening.
 
 
 

Gi en gave som vil bety veldig mye for veldig mange.

En hel del mennesker i dag velger bort hele eller deler av gavedrysset fra familie, venner, kolleger og bekjente når de har noe stort å feire i livet. Slikt som bursdager, jubileer, fødsler, bryllup og en lang rekke andre merkedager der det normalt gis gaver fra fjern og nær.

En gave som dette er et godt og veldig betydningsfullt alternativ i forbindelse med en merkedag i livet. Med alle bidrag, uansett størrelse, fra familie,  venner og bekjente kan du støtte Sunnaasstiftelsens arbeide for, ikke bare ett, men for veldig mange mennesker på en fin måte.

Har du selv en slik merkedag i nær fremtid og synes dette virker som en god idé, eller har noen i din nære omgangskrets som du tror ville sette pris på å "motta" gaver på denne måten - tips dem gjerne.

 

Har du|dere stor dag å feire snart?

Planlegger en feiring der du ønsker deg gaver til Sunnaasstiftelsen er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi får registrert dette. Vi er behjelpelige med å fremskaffe bøsser og klistremerker til f.eks invitasjoner. Vi kan også tilby hjelp med å lage invitasjoner o.l.

Du|dere bestemmer selv hvordan innsamlingen arrangeres. Det kan enten samles inn under selskapet ditt eller opplyses om allerede i invitasjonen slik at deres gjester kan bruke våre to måter å betale inn gaven på.

Vi sender i etterkant av feiringen et takkebrev med oversikt over hvem som har gitt gaver, og totalbeløpet som har kommet inn. Pass derfor på at vi har din|deres korrekte adresse.

 

Er du giver?

Du kan gi gaven på tre måter.
1. Betale inn via nettbank til 8601.18.15628 (husk å merk betaling med ditt navn og gavemottakers navn).
2. Du kan Vipps'e gaven til 501508 (send oss ditt og gavemottakers navn på post@sunnaasstiftelsen.no )
3. Du kan betale med kort - klikk da på knappen under.

Gi gaven her

Har du spørsmål ifb med merkedag ordningen vår, kontakt oss på telefon 971 53 904 eller post@sunnaasstiftelsen.no